Mój najnowszy przepis: parówki bezglutenowe zapiekane w czarnych naleśnikach to nie tylko jedzenie. Przed Tobą paleta kolorów, eksplozja smaków i niezapomniana uczta dla podniebienia. Nie musisz być mistrzem kulinarnym, bo wykonanie jest genialnie proste!
Wypróbuj nowy przepis Bezglutenowej Mamy, a nie pożałujesz. Zachwyceni będą domownicy i goście, a ekipa w pracy zazdrośnie będzie zerkać do Twojego lunch boxa.
Oto parówki bezglutenowe zawinięte w delikatne naleśniki z mąki z czarnego ryżu. To idealne danie dla gości, na kolację lub do śniadaniówki!
Aby danie było naprawdę godne królowej, a jednocześnie sycące i zdrowe, kupiłam parówki bezglutenowe 100% mięsa marki Zyguła, a czarny ryż znalazłam w Lidlu.
Gotowy na kulinarne przygody? Dołącz do nas i spróbuj tej kolorowej uczty już dziś! Pora na nowe smaki, które na długo pozostaną w Twojej pamięci. Niech Twoje podniebienie tańczy ze szczęścia!
Gotowe! Teraz możesz cieszyć się pysznymi i zdrowymi parówkami bezglutenowymi zapiekanymi w kolorowych naleśnikach z mąki z czarnego ryżu. To pożywne i atrakcyjne danie, które z pewnością przypadnie do gustu Twoim bliskim!
Ha, mam jeszcze jeden nietuzinkowy pomysł na to podanie tej potrawy!
Pokrój zapieczone rulony w plasterki i ułóż na talerzu jak ... sushi! Domownicy i goście będą zachwyceni! Aby jeszcze bardziej wzmocnić efekt WOW, pobaw się kolorami. Zobacz na zdjęciu obok, jak apetycznie wyglądają parówki bezglutenowe zapiekane w czarnych naleśnikach, ułożone na świeżej sałacie!
(*) Współpraca reklamowa.
KOMENTARZE