Takich bułek bezglutenowych nie kupisz! Chrupiące, lekkie i tak smaczne, że nie uwierzysz, że to bułki bezglutenowe!
Oto rustykalne ciabatty bezglutenowe, czyli razowe bułki bezglutenowe, puszyste i zdrowe👍 Zapisz koniecznie Robimy! Choć cały proces wydaje się długi, to tak naprawdę pracy jest tyle samo, co przy zwykłych bułkach.
A jeśli jednak nie masz czasu lub jeszcze nie wierzysz w swoje umiejętności w kuchni bez glutenu, rustykalne bułki bezglutenowe możesz kupić jednym kliknięciem, w firmowym sklepie internetowym marki Schär.
Zapewniam, że te rustykalne bułki bezglutenowe zachwycą Was niezwykle chrupiącą skórką i mięciutkim środkiem i smakiem ciekawszym, niż zwykłe bułeczki.
To zasługa długiej fermentacji w chłodnym miejscu. Razowe pieczywo warto włączać do diety bezglutenowej, bo ma dużo błonnika.
Nie lubisz piec? Możesz kupić gotowe bułeczki razowe, to ciabatta rustica Schär (w ich sklepie internetowym - link poniżej).
KOMENTARZE